Persilesovs
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ryst mel og 1 dl. mælk til jævning. Hæld den i en tykbundet gryde og spæd den op med resten af mælken. Bring sovsen i kog ved konstant piskning. Lad sovsen småkoge 5 min. Tilsæt evt smør/margarine. Smag sovsen til med krydderierne og tilsæt hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 14309 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne