And med appelsin
Hovedingrediens : And - Berberiand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I andebrysterne skæres der 3-4 skrå-snitter, hvor der kan sættes en halveret appelsinskive ned i. De saltes let og sættes i ovnen i ca. 30 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.
Rødkålen snittes sammen med rødløget. Det kommes i en gryde, hvori der tilsættes rosiner, kanelstang, hindbæreddike og sukker. Lad det simre i ca. 15 minutter under jævnlig omrøring. Ved anretning skæres appelsin-anden ud i skråt-skårede skiver og anrettes på toppen af den hjemmelavede rødkål. Pyntes evt. yderligere af med en syltet figen på toppen. |
|
Opskriften er vist 46155 gange,
og udskrevet 736 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-17 18:29:03 Den sMager er for meget af rødkål |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne