Tunesiske pandekager med æg
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og svits forårsløgene bløde. Rør derefter persille, tun, kapers, evt. parmesan, salt og peber i. Lad det køle af.
Fordel en fjerdedel af fyldet på den ene halvdel af hver warka eller forårsrullepandekage. slå et æg ud over fyldet på hver warka, fold dejen sammen over fyldet og luk sammenføjningerne med æggehvide. hæld 2 1/2 cm olie i en stor stegepande; varm det op, til det er hedt, men ikke rygende. Læg forsigtigt de fyldte warka i olien, dryp oversiden med den varme olie og steg dem, til undersiden er brunet. Vend dem og steg dem på den anden side. Afdryppes hurtigt på køkkenrulle og serveres med citronbåde. Tips: warka kan være vanskelig at få fat i. Forårsrullepandekager vil være et anvendeligt alternativ. |
|
Opskriften er vist 18798 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Zanna - 2005-01-01 01:01:01 Heh jeg kommer fra Tuniz og dernede kalder man den vist Briek men det er ikke helt det samme;) Pernille, Taastrup - 2005-01-01 01:01:01 har endnu ikke smagt denne ret lavet af en dansker, men i Tunesien er dette en klar vinder. det smager bare så godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne