Linsesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Linser Indsendt af : Leif Jensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene pilles og hakkes.
Gulerødderne skrælles og rives
Blegselleri skæres i tynde strimler.
Alle grøntsagerne svitses i olien (gem lidt revet gulerod til pynt) De røde linser skylles i koldt vand og tilsættes grøntsagerne sammen med bouillonen. Suppen koges i 30 min. og blendes. Suppen varmes godt igennem og pyntes fintrevet gulerod, Fint hakket purløg og en klat cremefraiche inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 88971 gange,
og udskrevet 1223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2015-05-16 13:18:39 En rigtig lækker suppe med god og krydret smag. Det er ikke sidste gang jeg har lavet denne suppe. lone skovsen - 2005-01-01 01:01:01 lækker suppe Leif |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne