Pølse gifler
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : helene Indsendt : |
|
|
Vand og gær røres sammen, smuldr margarinen i melet, vand med gær, ymer, 1æg, salt og løg tilsættes. Ælt dejen godt sammen. Lad den hæve i 30 min.
Dejen deles i 2 og rulles ud i 2 cirkler som hver deles i 8 trekanter.
½ tsk. ketchup og ½ pølse lægges på dejn og rulles fra den brede ende. Efterhæver i 10 min. Pensel med æg bages ca. 20 min. ved 200 c.
Tips: God til børnefødselsdage |
|
Opskriften er vist 27292 gange,
og udskrevet 522 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2009-04-04 14:44:18 Rigtig rigtig gode pølsehorn, jeg kan dog anbefalde man fordobler opskriften hvis man ønsker at lave en ordenlig potion dej. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne