Pølse gifler

Pølse gifler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : helene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.vand
25 g.gær
75 g.margarine
450 g.hvedemel
1 dl.ymer
2 æg
100 g.ristede løg
2 tsk.salt
 
 Fyld:
8 wienerpølser
 tomatketchup
 
Opskrift:
Vand og gær røres sammen, smuldr margarinen i melet, vand med gær, ymer, 1æg, salt og løg tilsættes. Ælt dejen godt sammen. Lad den hæve i 30 min. Dejen deles i 2 og rulles ud i 2 cirkler som hver deles i 8 trekanter. ½ tsk. ketchup og ½ pølse lægges på dejn og rulles fra den brede ende. Efterhæver i 10 min. Pensel med æg bages ca. 20 min. ved 200 c.

Tips:

God til børnefødselsdage





karakterer:
Opskriften er vist 27328 gange,
og udskrevet 522 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-04 14:44:18
Rigtig rigtig gode pølsehorn, jeg kan dog anbefalde man fordobler opskriften hvis man ønsker at lave en ordenlig potion dej.