Kylling i wok
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Oprindelsesland : Vietnam Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 189227 gange,
og udskrevet 3778 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (36 stemmer) |
|
Kommentarer rani - 2012-09-26 12:54:55 vicki: hvis du vil have det stærkt så skal du tage kernerne med da det dem der gør det stærkt ;) vicki - 2012-04-19 15:00:19 skal man tage kernerne i chilien med? anonym - 2012-01-19 19:45:20 Vienameser spiser også strærk mad så jaaa....... Nanna - 2011-08-18 20:25:12 Rigtig lækker ret! Men man kan godt nøjes med en halv chili, for hold da hvor er det brænder:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne