Butterdejsbund med kyllingefyld
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt af : Helle Iversen Indsendt : Red : |
|
|
Kødet pilles fra kyllingen og skæres i tern. Ananas og bladsselleri skæres i tern.
Bland creme fraiche, mayonnaise og krydderier sammen. Blandingen må godt smage af noget da de øvrige ingredienser er ferske i smagen. Lad blandingen stå i ½ time. Kom kylling, ærter, asparges, ananas og bladselleri i blandingen. Rør ikke for meget, det gør kyllingeblandingen tynd. Lun butterdejsbunden i ovnen og kom fyldet i. Pynt med tomat som deles i 8 og de 2 kogte æg som hver deles i 4. Tips: Bon appetit |
|
Opskriften er vist 35529 gange,
og udskrevet 1081 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne