Butterdejsbund med kyllingefyld

Butterdejsbund med kyllingefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle Iversen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Butterdejsbund (kan købes i Kvicklys bageri )
1 kogt kylling 1400-1600 gr.
 Ærter
 Kogte asparges i stykker
0.5 ds.Ananasringe
2-3 stilkebladselleri
1 tomat
2 kogte æg
3.5 dl.cremefraiche 18%
1 dl.let mayonnaise
 Salt
 hvid peber
 citron
 karry
 Cayennepeber
 
Opskrift:
Kødet pilles fra kyllingen og skæres i tern. Ananas og bladsselleri skæres i tern.

Bland creme fraiche, mayonnaise og krydderier sammen. Blandingen må godt smage af noget da de øvrige ingredienser er ferske i smagen. Lad blandingen stå i ½ time.

Kom kylling, ærter, asparges, ananas og bladselleri i blandingen. Rør ikke for meget, det gør kyllingeblandingen tynd.

Lun butterdejsbunden i ovnen og kom fyldet i. Pynt med tomat som deles i 8 og de 2 kogte æg som hver deles i 4.

Tips:

Bon appetit





karakterer:
Opskriften er vist 35529 gange,
og udskrevet 1081 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu