Pølsegryde med svampe
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
De rensede svampe skæres i kvarte eller passende stykker og svitses i fedtstoffet, til væden er fordampet.
melet drysses over, og nåe det er fedtet igennem, spædes der med bouillon. Lad det snurre 8-10 min.
Tomaterne dyppes i kogende vand og flåes, inden de lægges i gryden, sammen med pølserne.
Smag til med salt, peber og timian og servér med kartoffelmos og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 8713 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne