Puchero (kødsuppe)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Argentina Indsendt : Red : |
|
|
Kødet sættes over i koldt vand og varmes op ved langsom varme.
Suppen skummes, salt tilsættes og den koges under låg ½ time.
Derefter tilsættes den istandgjorte høne, evt. halveret. Suppen koges videre, i alt ca. 2 timer. En time før den er færdig tilsættes urterne; gulerødder flækket 1-2 gange på langs og skåret i ca. 6 cm lange stykker, selleri skåret i 6 cm lange bjælker, kartofler i store terninger og majs i ca. 3 cm tykke skiver. ½ time før retten ar færdig tilsættes; porre skåret i ca. 5 cm lange stykker, løgene skåret i kvarte, flåede, ituskårne tomater uden kerner og græskar skåret i store terninger. Når kødet er godt mørt tages det op, skæres fra benene og i mindre stykker. Retten kan serveres i gryden og spises af dybe tallerkener. Men på ægte argentinsk serveres grøntsager og kød på hvert sit fad og suppen i en terrin og retten spises af tre tallerkener. Tips: Denne ret skal koge i en stor lermarmite (lergryde) - men selvfølgelig kan en suppegryde bruges. Få slagteren til at hugge skanken i mindre stykker. |
|
Opskriften er vist 27336 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (156 stemmer) |
|
Kommentarer Klaus - 2017-11-04 19:46:01 Prøv at tilsætte hvidløg og chilisauce hvis du er til krydret mad. Jeg har også prøvet den med skærtkød og kyllingfilet for at lave det nemmere, så skal den altså ha en terning men den er stadig rigtig god! og meget nemmere:) Hanne Andersen - 2005-01-01 01:01:01 For at gøre den endnu bedre kan man tilføje søde kartofler kris jensen - 2005-01-01 01:01:01 man kan ikke få noget bedre!!!!!! kris jensen - 2005-01-01 01:01:01 den er satme god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne