Carpaccio med lakserognscreme
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lakserognscreme:
Vend forsigtigt ingredienserne til lakserognscremen sammen. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til. Carpaccio: Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 4-5 tallerkener og anret herpå de tynde skiver kød – lav plads til en lille skål på hver tallerken. Dryp olie og citronsaft på kødet. Høvl osten i tynde flager, f.eks. med en kartoffelskræller og fordel dem på kødskiverne. Drys med peber. Ved serveringen: Fordel lakserognscremen i de 4-5 små skåle og læg en tigerreje i hver. Tips: Carpaccio er oftes tynde skiver af råt kød f.eks. oksemørbrad/-filet. I stedet for at høvle osten kan man rive den groft. |
|
Opskriften er vist 33643 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne