Grillet kalvelever med Gremolata-smør
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Tænd først for grillen og begyndt med Gremolata-smørret. Rør blødgjort smør sammen med reven citronskal, hakket persille og hakket hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber og sæt skålen i køleskabet.
Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Ca. 15-20 minutter. Fjern hinderne på leverskiverne, hvis slagteren ikke har gjort det. Hinden ligger på kanten af skiverne. Smør så leverskiverne med olivenolie og krydr dem med salt og peber. Kom leverskiverne på grillen/grillpanden og grill dem ca. 3-4 minutter på hver side eller til kødsaften pibler op – den grillede lever må gerne være let lyserød indvendig. Servér de grillede leverskiver med nykogte kartofler og køligt Gremolatasmør. |
|
Opskriften er vist 20183 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2005-01-01 01:01:01 har lavet lever på grill mange gange. Det smager skønt. Prøv at pakke små nye kartofler ind i sølvpapir og grill dem i 20-25 min GUF |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne