Choy Bau finger steaks
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : |
|
|
Riv det grønne af skallen på limefrugten. Pres saften og kom begge dele i en skål og bland chili og honning i. Vend de 4 steaks i marinaden og lad dem trække, mens grillen gøres klar.
Pluk salathovederne i så store blade som muligt, skyl dem og lad dem dryppe af. Skær agurken i lange skiver og dernæst i strimler. Bland alle ingredienser til saucen i en skål. Når grillen/grillpanden er klar grilles de 4 steaks et par minutter på hver side. Hver steak vendes, når den røde kødsaft pibler op – jo mere saft der pibler op – jo mindre rød bliver steak’en indvendig. Herefter skæres hver steak i strimler og krydres med salt og peber. Servering: Hver person samler selv sin Choy Bau på følgende måde: Et salatblad smøres med en skefuld dressing/sauce. Ovenpå lægges korianderblade, agurkestrimler og et par strimler steak. Vikl så salatbladet rundt om det hele og spis med fingrene. |
|
Opskriften er vist 13012 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne