Choy Bau finger steaks

Choy Bau finger steaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
4 Steaks skåret af oksetyndstegsfilét oksefilét eller striploin
 
 Marinade:
1 Limefrugt reven skal og saft
1 spsk.Honning eller sukker
1 spsk.Chili friskhakket
 
 Sauce:
1 dl.Hosinsauce
1 dl.Chilisauce sød
 Ingefær friskhakket
2 hoveder Icebergsalat
1 bdt.Koriander
1 Agurk
 
Opskrift:
Riv det grønne af skallen på limefrugten. Pres saften og kom begge dele i en skål og bland chili og honning i. Vend de 4 steaks i marinaden og lad dem trække, mens grillen gøres klar.

Pluk salathovederne i så store blade som muligt, skyl dem og lad dem dryppe af. Skær agurken i lange skiver og dernæst i strimler.

Bland alle ingredienser til saucen i en skål.

Når grillen/grillpanden er klar grilles de 4 steaks et par minutter på hver side. Hver steak vendes, når den røde kødsaft pibler op – jo mere saft der pibler op – jo mindre rød bliver steak’en indvendig. Herefter skæres hver steak i strimler og krydres med salt og peber.

Servering:
Hver person samler selv sin Choy Bau på følgende måde: Et salatblad smøres med en skefuld dressing/sauce. Ovenpå lægges korianderblade, agurkestrimler og et par strimler steak. Vikl så salatbladet rundt om det hele og spis med fingrene.





karakterer:
Opskriften er vist 13007 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu