Butterdejslåg (Stegeso)
Indsendt : Red : |
|
|
Mange af de sammenkogte retter, der er nævnt i opskrifterne til stegeso, kan blive meget lækre, hvis de dækkes af et låg af butterdej.
Den frosne dej er nem at have med at gøre. Den skal blot optøs før den rulles ud og lægges over retten i gryden. Der kan dannes kønne mønstre med små dejstykker, så retterne kommer til at se festlige ud. |
|
Opskriften er vist 17601 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne