Krydret risotto (Stegeso)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og kom det sammen med de groft hakkede løg, strimlede pebere, hvor frøstol og kærner er fjernet, og bouillonen i den gennemfugtede stegeso.
Tilsæt yderligere tomatpure og krydderier.
Lad gryden stå i ovnen ved 200 grader i ¾ - 1 time, til kødet er næsten mørt.
Kom risene i og kog dem med i 20 minutter.
Smag retten til.
|
|
Opskriften er vist 34017 gange,
og udskrevet 739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Hansen - 2010-10-28 10:43:28 Lige meget hvad den heder den er god og hurdig at lave . Køder kan erstattes med kalkun kylling og svine småkød. Conny - 2010-05-15 00:33:47 Dette er en almindelig risret, og har intet med risotto at gøre. Der er milevidt forskel på de to ting. Jacob - 2008-07-16 17:33:08 Ordet "Risotto" er misvisende, da retten slet ikke er tilberedt som en ægte Risotto, og da der heller ikke er brugt Arborio-ris, som typisk bruges til en Risotto. Men derudover kan retten da sikkert smage got. Men Risotto har det aldrig været. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne