Risotto med kylling (Stegeso)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom de optøede kyllingestykker i den gennemfugtede stegeso.
Hæld vand og salt på og kog kyllingestykkerne halvmøre ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tilsæt ris, ganske lidt karry og hvid peber. Kog risene med i 30 minutter ved samme varmegrad som før. Varm aspargesstykkerne igennem i risottoen og smag den til. Den skal ikke smage kraftigt af karry, da denne smag ikke må overdøve aspargessmagen. Spis flutes til. |
|
Opskriften er vist 95049 gange,
og udskrevet 1103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2010-08-18 12:56:25 og bare fordi der er ost og hvidvin i gør det det heller ikke til en risotto.. En risotto er defineret af, at man rister sine ris inden brug. Så er der forskellige traditionelle opskrifter som så siger at man skal bruge hvidvin, men i sidste ende handler det om, hvorhvidt ens ris er ristet eller ej. Hvilket de forresten ikke er i dette tilfælde, ergo er det blot en ris ret med rundkornet ris. anonym - 2009-10-23 08:14:01 Nej, hvor er osten og hvidvinen. Bare fordi, der er ris i er det ikke risotto! rune - 2009-07-22 14:30:10 karry har intet med risotto at gøre.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne