Pimento-ost

Pimento-ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
5 spsk.agar-agar
1.5 dl.cashewnødder
2 spsk.sesamfrø eller 1 tsk tahin (sesampasta)
2 tsk.løgpulver/løgsalt eller 2 tsk. meget finthakkede løg.
0.5 dl.gærflager
1 dl.spanske syltede, strimlede røde peberfrugter (pimento)
5 spsk.citronsaft
 salt efter behov
 
Opskrift:
Put vand og agar-agar i en lille gryde og bring det til at koge. Sæt varmen på laveste blus og lad det simre i 5 minutter, under jævnlig omrøring. Put de resterende ingredienser i en blender/food processor. Tilsæt agar-agar-væsken. Blend alle ingredienser ved højeste hastighed i 1-2 minutter, indtil massen er cremet, idet blenderen evt. stoppes et par gange undervejs og indholdet omrøres. Hæld det i en form, og afkøl i køleskab natten over.

Tips:

Før det afkøles, kan du f.eks. tilsætte 1½ dl finthakkede olien, eller 1½ spsk kommenfrø, eller 2 spsk hakked dild, eller 2-3 fed knuste hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 13633 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-16 16:26:34
Lige fra vegansk samfund :)