Ostesouffle (Stegeso)

Ostesouffle (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.piskefløde
150 g.reven ost
 salt
 paprika
5 æggehvider
 smør
 rasp
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv og vend ost og krydderier i. Vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst. Kom dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør og drysset med rasp. Bag souffleen ved 200 grader i ca. 1 time. Den er meget nem til at false sammen, da der ikke er spor af mel til at holde den. Ostesoufflen skal spises straks, og den er meget lækker. Den spises med kryddersmør og evt. henkogte, røde peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15034 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu