Ostesouffle (Stegeso)
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden stiv og vend ost og krydderier i.
Vend de stiftpiskede æggehvider i til sidst.
Kom dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet smør og drysset med rasp.
Bag souffleen ved 200 grader i ca. 1 time.
Den er meget nem til at false sammen, da der ikke er spor af mel til at holde den.
Ostesoufflen skal spises straks, og den er meget lækker.
Den spises med kryddersmør og evt. henkogte, røde peber.
|
|
Opskriften er vist 15028 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne