Kvarkgratin (Stegeso)

Kvarkgratin (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.røget spæk
2 løg
250 g.kvark
4 æg
100 g.reven parmesan
1.25 dl.franskbrødskrummer
 salt
 peber
 mild paprika
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Skær spækket i små terninger og rist dem på panden. Tag dem op med en hulske og svits derefter de grofthakkede løg. Rør kvarken op med æggene, reven ost og brødkrummer. Kom det afkølede indhold fra panden i og smag det til med krydderier. Hæld dejen i den gennemfugtede stegeso. Bag gratinen i ca. 45 minutter ved 220 grader. Til denne gratin serveres en stærk krydret tomat sauce og klippet purløg





karakterer:
Opskriften er vist 8146 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu