Sellerigratin (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Skræl sellerierne og æblerne og riv begge dele groft.
Skær skinken og ananasen i små terninger og bland det hele.
Kom det i den gennemfugtede stegeso.
Bland fløde, hvidvin, æg og mel og en anelse salt og hæld blandingen i gryden.
Bag sellerien ved 220 grader i ca. 1 time.
Server rørt smør til, der er smagt til med sennep.
|
|
Opskriften er vist 14870 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne