Kartoffelgratin (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
kog kartoflerne med skrællen på og pil dem.
Skær dem i skiver og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Skinken skæres i små terninger, der drysses på.
Lav en sauce af fedtstof, mel, mælk og fløde.
Små ostestykker kommes i og smeltes i saucen.
Smag den til med muskat og salt.
Hæld dejen over skinken i gryden.
De 50 g. smør lægges på i klatter, og gratinen bages i ca. 1 time ved 220 grader.
Server grøn salat med tomatskiver i til denne gratin.
|
|
Opskriften er vist 17813 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne