Skinkegratin (Stegeso)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Læg halvdelen af brødskiverne i bunden af den gennemfugtede stegeso.
Skær skinken i små terninger og hæld dem over brødet.
Læg derefter igen et lag brødskiver.
Pisk æggene sammen med fløde og ost.
Smag det til med krydderierne og hæld det forsigtigt ud over alle brødskiverne.
Kom smørklatter på.
Bag skinkegratinen ved 220 grader i ca. 1 time
Server den med tomatsalat til.
|
|
Opskriften er vist 17935 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne