Forårssuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Kom bouillonen i den gennemfugtede stegeso.
Skræl aspargeserne og skær dem i mindre stykker.
Gulerødderne skæres i skiver og blomkålen deles i små buketter.
Kom det hele i gryden og kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader.
Tilsæt ærterne nogle minutter før suppen er færdig.
Skær tomaterne i skiver og læg en skive hårdkogte æg på hver.
Når suppen anrettes, lægges tomatskiverne forsigtigt i tallerkenerne og drysses med fintklippet purløg eller hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 18098 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne