Fransk løgsuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær de pillede løg i tynde ringe.
Svits dem på panden i olie, til de er klare.
Kom dem bouillon, krydderurterne, salt og peber i den gennemfugtede stegeso.
Kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader og smag den til med hvidvin.
Tag låget af gryden og læg forsigtigt franskbrødsskiverne, der er smurt med smør og drysset med reven ost, på suppen. Indstil ovnen på meget stærk varme eller rist brødet under grillen.
|
|
Opskriften er vist 29779 gange,
og udskrevet 694 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne