Fransk løgsuppe (Stegeso)

Fransk løgsuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.mellemstore løg
1 dl.olie
15 dl.bouillon
 salt
 peber
 finthakkede krydderurter f.eks. persille kørvel eller estragon
1.5 dl.hvidvin
4-6 skiverfranskbrød
 smør
 reven parmesan
 
Opskrift:
Skær de pillede løg i tynde ringe. Svits dem på panden i olie, til de er klare. Kom dem bouillon, krydderurterne, salt og peber i den gennemfugtede stegeso. Kog suppen ca. 45 minutter ved 220 grader og smag den til med hvidvin. Tag låget af gryden og læg forsigtigt franskbrødsskiverne, der er smurt med smør og drysset med reven ost, på suppen. Indstil ovnen på meget stærk varme eller rist brødet under grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 29779 gange,
og udskrevet 694 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu