Kartoffelsuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem og porrerne ud i småstykker.
Kom grønsagerne i den gennemfugtede stegeso og hæld bouillonen på.
Læg suppevisk i gryden og kog suppen ved 220 grader i 45 minutter eller så længe, at kartoflerne nemt kan pureres.
Koger de helt ud er det ikke nødvendigt at purere dem, så kan de piskes ud med en gaffel eller et piskeris.
Skær det røgede spæk i småterninger og rist det på en tør pande.
Tag dem op med en hulske og svits derefter de grofthakkede løg.
Når suppen serveres, gives flæsketerninger og løg til.
Fintklippet purløg eller hakket persille drysses på suppen.
|
|
Opskriften er vist 18665 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 lækker og sund vinterspise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne