Oksehalesuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Indsendt : Red : |
|
|
Del oksehalerne i mindre stykker og kom dem sammen med laurbærbladet, suppevisken, vand og salt i den gennemfugtede stegeso.
Spæk løget med nelliker og peberkorn og læg det i gryden.
Kog suppen ved 220 grader i 2-2½ time, til halerne er så møre at kødet næsten falder fra benene.
Smag suppen til med rødvin eller madeira.
|
|
Opskriften er vist 23405 gange,
og udskrevet 450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer FIEKOK - 2009-04-27 16:23:21 TILFØR RETTEN.... 1 DÅSE FLÅEDE TOMATER, 2 GULERØDDER OG 2 PERSILLERØDDER. GULERØDDER I KVARTE OG PERSILLERØDDER LIGE SÅ. GIVER SUPER GODT TILBEHØR TIL KØDET OG EKS. SMAG. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne