Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kom kødet og de rensede, ituskårne urter i den gennemfugtede stegeso.
Stik nelliken ind i det pillede løg.
Tilsæt krydderierne og vand.
Suppen skal koge ca. 2 timer ved 170 grader, til kødet er meget mørt.
Urterne kan tages op, når de er møre.
De kommes igen på suppen, når den skal serveres.
Kom hvidvin i og smag suppen til.
Pot au feu kan også laves på oksekød alene.
|
|
Opskriften er vist 16107 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne