Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso)

Pot au feu ”Fransk kødsuppe” (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.oksebov uden ben
300 g.hønsekød evt. frossen kyllingebryst
1 marvben
2 porrer
2 gulerødder
0.25 selleri
1 løg
1 nellike
3-4 peberkorn
 salt
1 fedhvidløg
15 dl.vand
2 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Kom kødet og de rensede, ituskårne urter i den gennemfugtede stegeso. Stik nelliken ind i det pillede løg. Tilsæt krydderierne og vand. Suppen skal koge ca. 2 timer ved 170 grader, til kødet er meget mørt. Urterne kan tages op, når de er møre. De kommes igen på suppen, når den skal serveres. Kom hvidvin i og smag suppen til. Pot au feu kan også laves på oksekød alene.





karakterer:
Opskriften er vist 16107 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu