Gullaschsuppe (Stegeso)

Gullaschsuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.oksekød
300 g.svinekød
300 g.løg
2 spsk.mild paprika
2 spsk.tomatpure
 salt
1 knsp.cayennepeber
15 dl.vand
 
Opskrift:
Skær kødet ud i småstykker. Kom det i den gennemfugtede stegeso. Findel løget enten ved at rive det eller komme det i en blender med lidt vand. Bland krydderierne og løget med vandet og hæld det over kødet. Kog suppen ca. 1½ time ved 220 grader. Smag suppen til og giv surbrødsflutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 21721 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu