Gullaschsuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i småstykker.
Kom det i den gennemfugtede stegeso.
Findel løget enten ved at rive det eller komme det i en blender med lidt vand.
Bland krydderierne og løget med vandet og hæld det over kødet.
Kog suppen ca. 1½ time ved 220 grader.
Smag suppen til og giv surbrødsflutes til.
|
|
Opskriften er vist 21721 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne