Zigeunersuppe (Stegeso)

Zigeunersuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.røget spæk
2 løg
4 tomater
300 g.oksekød
300 g.lammekød
1 knsp.merian
 salt
 peber
15 dl.vand
 rødvin
 
Opskrift:
Skær spækket i små terninger og svits dem på panden sammen med de grofthakkede løg. Når løgene er klare, hældes det hele over i den gennemfugtede stegeso. Fjern kærner og frøstol fra peberen og skær den i fine strimler. Flå tomaterne, skær dem småt ud og kom dem i gryden. Okse- og lammekød skæres i strimler, der kommes i. Drys krydderierne ved og hæld vand eller bouillon på. Kog suppen i ca 1½ time ved 220 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 11615 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu