Zigeunersuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i små terninger og svits dem på panden sammen med de grofthakkede løg.
Når løgene er klare, hældes det hele over i den gennemfugtede stegeso.
Fjern kærner og frøstol fra peberen og skær den i fine strimler.
Flå tomaterne, skær dem småt ud og kom dem i gryden.
Okse- og lammekød skæres i strimler, der kommes i.
Drys krydderierne ved og hæld vand eller bouillon på.
Kog suppen i ca 1½ time ved 220 grader.
|
|
Opskriften er vist 11544 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne