Hyrdesuppe (Stegeso)
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær spækket i små terninger og rist det på en tør pande.
Kom derefter det grofthakkede løg på panden og steg det.
Drys mel på og bland det,
Kom det hele i den gennemfugtede stegeso sammen med kødet, der er skåret i terninger.
Flå tomaterne og findel dem.
Hæld dem i gryden.
Pres hvidløgssaften over og hæld bouillonen ved.
Tilsæt krydderierne.
Kartoflerne skrælles og snittes i skiver på agurkehøvlen.
De lægges øverst i gryden.
Lad kødet mørne ved 220 grader i ca. 1½ time.
Spis groft rugbrød til.
|
|
Opskriften er vist 11545 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne