Ristet tofu

Ristet tofu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.tofu
0.5 dl.tamari (sojasauce)
2 spsk.god eddike
1 spsk.fintrevet ingefær
1 tsk.paprika
1 tsk.salt
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Skær tofuen ud i terninger på ca. 1-1½ cm på hver led, put dem i en skål og hæld de resterende ingredienser -- undtagen olie -- over. Lad marinaden trække mindst et par timer -- gerne natten over -- idet du ind i mellem vender blandingen, så alle tofuterningerne bliver marinerede.

De marinerede tofuterninger steges i olie, indtil de bliver sprøde. Du kan godt stege ikke-marineret tofu på panden, men bemærk at tofu ikke smager af meget i sig selv.





karakterer:
Opskriften er vist 63500 gange,
og udskrevet 822 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-25 22:27:50
Det smager virkelig godt! Jeg stegte dem til en klassisk indisk ret lavet med røde linser og serveret med ris.

  -   2011-11-17 20:51:55
Hej Carolina. Du kan spise tofu med næsten hvad som helst, f.eks. linser, bulgur, pasta, ris osv.

  -   2008-07-14 18:34:03
Hvad skal man spise ristet tofu med? Bedste hilsner Carolina Nielsen