Porrer i rødvin (Stegeso)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Skær det grønne af porrerne og vask dem grundigt.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso og drys med salt og peber.
Hæld rødvin og bouillon ved.
Porrerne er møre på ca. 35 minutter ved 220 grader.
Kogevandet kan jævnes, men gives der kartoffelmos til, er det ikke nødvendigt.
|
|
Opskriften er vist 15551 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne