Auberginegryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær auberginerne i småstykker.
Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i fire dele.
De rensede champignon skæres i skiver på æggedeleren.
Frøstol og kærner fra den grønne peber, der skæres i strimler.
Bland det hele i en skål med nogle fintklippede selleriblade og krydderierne, før det kommes i den gennemfugtede stegeso. Kom olien ved og så meget vand, at det næsten står op om grønsagerne. Retten skal mørne 1-1½ time ved 170 grader C. alm. ovn. Spis spaghetti til. |
|
Opskriften er vist 74015 gange,
og udskrevet 1576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2005-01-01 01:01:01 Det er en skøn ret, som smager godt både kold og varm Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt gerne 1 dåse kikærter eller omkring 200 gram kogte kikærter. Gulerødder er fine i reten. Kan nydes med bulgur eller couscous samt dejlige oliven og brød. Man kan udemærket reducere mængden af olie. Lidt citronsaft vil være fint. Citronspringere eller citronbåde vil være flot i forbindelse med servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne