Auberginegryde (Stegeso)

Auberginegryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Auberginegryde (Stegeso), billede 4 Auberginegryde (Stegeso), billede 1 Auberginegryde (Stegeso), billede 2 Auberginegryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 auberginer
500 g.tomater evt. dåsetomater
125 g.champignon
 selleriblade
2 løg
1 grøn peber
2 fedhvidløg
1 knsp.timian
1 tsk.oregano
1 tsk.basilikum
2 dl.olie
 persille
 salt
 
5 dl.vand
 
Opskrift:
Skær auberginerne i småstykker. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i fire dele. De rensede champignon skæres i skiver på æggedeleren. Frøstol og kærner fra den grønne peber, der skæres i strimler.

Bland det hele i en skål med nogle fintklippede selleriblade og krydderierne, før det kommes i den gennemfugtede stegeso.

Kom olien ved og så meget vand, at det næsten står op om grønsagerne. Retten skal mørne 1-1½ time ved 170 grader C. alm. ovn.

Spis spaghetti til.





karakterer:
Opskriften er vist 74198 gange,
og udskrevet 1578 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en skøn ret, som smager godt både kold og varm

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsæt gerne 1 dåse kikærter eller omkring 200 gram kogte kikærter. Gulerødder er fine i reten. Kan nydes med bulgur eller couscous samt dejlige oliven og brød. Man kan udemærket reducere mængden af olie. Lidt citronsaft vil være fint. Citronspringere eller citronbåde vil være flot i forbindelse med servering.