Rødkål (Stegeso)
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt : Red : |
|
|
Det er nemt at lave rødkålen i en stegeso, da den passer sig selv under hele kogetiden.
Snit rødkålen og kom den i den gennemfugtede stegeso. Pil løget og spæk det med nelliker og laurbærblad. Riv æblet groft og kom det i rødkålen. Tilsæt salt og æblejuice. Rødkålen er mør på 1½-2 timer ved 170 grader. Kogetiden er afhængig af, hvor fint kålen er snittet. |
|
Opskriften er vist 30881 gange,
og udskrevet 682 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne