Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Schweiz Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og riv dem på det grove af råkostjernet.
Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstoffet på panden. Læg blandingen af kartofler og løg i den gennemfugtede stegeso. Rør krydderierne op i fløden og hæld den over. Kartoflerne er møre på ca. 40 minutter ved god varme alm. ovn. Tips: Denne kartoffelgryde kan spises som en selvstændig ret eller som tilbehør til frikadeller, stegt fisk m.m. |
|
Opskriften er vist 41670 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Brian - 2010-10-15 12:09:57 Hvor mange grader skal den ha?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne