Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso)

Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :      Red :
Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso), billede 4 Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso), billede 1 Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso), billede 2 Schweizisk kartoffelgryde (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.melede kartofler
3 løg
 salt
 Muskatnød, stødt
2 spsk.smør
2.5 dl.sur fløde
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og riv dem på det grove af råkostjernet.

Pil løgene og hak dem groft. Svits dem i fedtstoffet på panden.

Læg blandingen af kartofler og løg i den gennemfugtede stegeso.

Rør krydderierne op i fløden og hæld den over.

Kartoflerne er møre på ca. 40 minutter ved god varme alm. ovn.

Tips:

Denne kartoffelgryde kan spises som en selvstændig ret eller som tilbehør til frikadeller, stegt fisk m.m.





karakterer:
Opskriften er vist 41668 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-15 12:09:57
Hvor mange grader skal den ha??