Kartoffelgullasch (Stegeso)

Kartoffelgullasch (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.melede kartofler
2-3 gulerødder
3-4 løg
1 tsk.mild paprika
0.5 tsk.kommen
1 knsp.merian
 salt
2 dl.bouillon
50 g.smør
 ærter
 persille
 
Opskrift:
Hak de pillede løg groft og svits dem i smørret på panden. Skræl kartoflerne og skær dem og gulerødderne ud i tynde skiver. Læg dem i den gennemfugtede stegeso sammen med de svitsede løg. Drys kommen, paprika, merian og salt mellem grønsagerne og hæld bouillon ved. Retten mørner på 50-60 minutter ved 220 grader. Kom ærterne i og smag retten til. Drys hakket persille på.





karakterer:
Opskriften er vist 16563 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu