Foliebagt kulmulefilet med salat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl de søde kartofler og del dem på langs. Skær dem i centimetertykke stykker og læg dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med timian, rosmarin, salt og peber. Drys et par spsk. olivenolie over. Bag kartoflerne i ovnen 15 minutter ved 200 grader
C. varmluft. Mærk efter med en kniv om de er møre. Køl kartoflerne af.
Skær den tynde række ben i midten af fileten væk. Læg fisken på et fad og gnid den med salt og timian. Dryp citronsaft over og lad den trække koldt 1 time. Dup fileten tør og læg den på et stort stykke oliepenslet alufolie. Skær tomaterne i skiver, læg dem tæt oven på fisken og giv dem salt og peber. Pak folien om fisken og sæt den i ovnen ca. 20 minutter ved 200 grader C varmluft, til kødet er fast og hvidt. Hak skalotteløget. Rist mandlerne på en tør varm stegepande. Bland alle ingredienserne i en skål. Dryp olivenolie over og smag til med salt og peber og citronsaft. Server fisken i alupakken sammen med salaten og groft brød, som kan dyppes i den kraftige fiskevæde. |
|
Opskriften er vist 57114 gange,
og udskrevet 1293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-05-03 07:23:47 Steg ved høj varme på skind siden ca 3min. Vend fisken, tilsæt lidt smør og skrug ned for temp. Steg 3-5min til fisken er hvid.. Per - 2012-11-29 08:33:03 Ønsker du at portionsanrette fisken er det en god ide at skære den ud inden den er bagt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne