Gifler med kulmulefilet og hjemmelavet tomatpesto
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lunkent vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet til det virker som revet ost. Vand/gær, ymer, æg og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning ca. 30 min. De opblødte tomater, oliven, feta og kapers blendes. Tomatpure, basillikum hældes ved sammen med fisken. Det hele køres sammen til en pure. Smages til med salt og peber. Dejen slåes ned og deles i to. Udrulles i to cirkler som hver deles i 8 trekanter. Fiskepureén smøres på dejen og trekanterne rulles sammen ud-fra-og-ind til små horn. Stilles med spidsen nedad og efterhæver 10 min. Giflerne pensles med æg og drysses evt. med lidt basillikum. Bages i ved 200 grader C. alm. ovn 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 25380 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne