Laksesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Skær fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm).
Bring Sauce Naturel i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til. |
|
Opskriften er vist 20609 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-20 13:02:52 Det er en lækker ret jeg har lavet mange gange. Jeg tilføjer dog et bundt forårsløg i skiver, 2-3 fed knust hvidløg og bruger Mornay sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne