Janssons fristelse (Stegeso)
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og snit dem i flager på agurkehøvlen eller råkostjern som til franske kartofler.
Læg dem 20 minutter i koldt vand, så noget af stivelsen kan trække ud.
Tør dem med et viskestykke eller lignende.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem på panden i fedtstoffet.
Læg kartoffelskiver, løg og ansjoser lagvis i den gennemfugtede stegeso.
Det øverste lag skal være kartofler.
Hæld fløden ved og lad gryden stå i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, til kartoflerne er møre.
Fjern låget og lad retten blive gylden på oversiden.
Denne ret er især egnet som frokostret.
|
|
Opskriften er vist 22648 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne