Fiskefileter med svampe (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg et lag fiskefileter i den gennemfugtede stegeso.
Anbring ganske tynde skiver spæk eller bacon på dem og tomatskiver.
Strø hakkede svampe over.
Kom et lag fiskefileter over og strø små spækterninger på.
Drys krydderier over og hæld hvidvin og citronsaft på.
Fisken mørner under låg på ca. 45 minutter ved 220 grader.
Spis flutes til.
|
|
Opskriften er vist 31100 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne