Krydret fiskefileter (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Lav en suppevisk af persille, sellerigrønt og porrebladene.
Bland en marinade af citron, salt, sennep og paprika og vend fileterne i den.
Læg dem i den gennemfugtede stegeso og anbring suppevisken ved siden af fisken.
Lad retten mørne ved 220 grader i ca. 45 minutter.
Væden i gryden kan jævnes eller blot tilsættes lidt fløde. Til denne ret spises der løse ris, der gerne må være kogt med safran, så de smager godt og får en festlig gul farve. |
|
Opskriften er vist 12119 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne