Fransk fiskeret (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Rør smørret sammen med paprika og hakket persille og smør den gennemfugtede stegeso med blandingen.
Skyl og tør derefter fiskefileterne og læg dem i gryden.
Drys salt og peber på og dryp citronsaften over.
Hæld 1 dl. hvidvin ved og kog fiskefileterne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader.
Rør melet ud med resten af vinen og jævn med det.
Drys reven ost over og lad gryden stå uden låg, til osten begynder at smelte og gyldne.
Spis hvide kartofler til.
|
|
Opskriften er vist 15478 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne