Kinesisk fiskeret (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Dryp citronsaft på fiskefileterne og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Skær løget og porren i tynde skiver og riv gulerod og selleri groft.
Bland det med småtskårne bambusskud, skiveskårne champignon og hakket skinke i bouillon og snaps.
Smag det til med ingefær, salt og peber og ganske lidt soyasauce.
Hæld denne lage over fisken og lad den mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader.
Jævn saucen ganske lidt med maizena.
Spis løse ris til.
|
|
Opskriften er vist 12946 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne