Kinesisk fiskeret (Stegeso)

Kinesisk fiskeret (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fiskefileter
3-4 løg
2 spsk.citronsaft
100 g.bambusskud
0.5 tsk.stødt ingefær
 salt
 peber
1 spsk.snaps
100 g.champignon eller andre spiselige svampe
100 g.kogte skinke
2 dl.bouillon
 sojasauce
1 spsk.maizenamel
1 gulerod
1 porrer
1 lille stykke selleri
 
Opskrift:
Dryp citronsaft på fiskefileterne og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Skær løget og porren i tynde skiver og riv gulerod og selleri groft. Bland det med småtskårne bambusskud, skiveskårne champignon og hakket skinke i bouillon og snaps. Smag det til med ingefær, salt og peber og ganske lidt soyasauce. Hæld denne lage over fisken og lad den mørne under låg i ca. 45 minutter ved 220 grader. Jævn saucen ganske lidt med maizena. Spis løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 12946 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu