Fiskeroulade (Stegeso)

Fiskeroulade (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.fiskefileter
2 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 mild paprika
2 spsk.smør eller margarine
1 gulerod
1 porrer
1 æble
1.25 dl.fløde
1.25 dl.rødvin
2 spsk.reven ost
 
Opskrift:
Del fiskefileterne en gang på langs. Dryp citronsaft på og lad dem trække lidt. Riv guleroden og æblet fint og snit porren tyndt. Svits det i fedtstoffet og rør sammen med fløde. Strø salt, peber og paprika på fiskestykkerne og kom lidt af grønsagerne på hver. Rul fileterne sammen og læg dem meget tæt i den gennemfugtede stegeso., så de ikke ruller op. Det kan være nødvendigt at holde dem sammen med tandstikker. Hæld resten af fløden og rødvinen over. Retten mørner på ca. 45 minutter ved 220 grader. Saucen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt, hvis der f.eks. gives løse ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 14247 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu