Fiskegryde med tomater (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær fileterne i mindre stykker.
Flå tomaterne og skær dem i skiver.
Hak løgene groft.
Læg et lag fisk i bunden af den gennemfugtede stegeso og dæk dem med tomater.
Strø hakket løg på, krydr med salt og paprika og drys reven ost på.
Gentag dette til alt er anbragt i gryden.
Strø et lag ost over til sidst.
Lad retten mørne i ca.45 minutter ved 220 grader.
Spis spaghetti til.
|
|
Opskriften er vist 13834 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne