Rødspættefilet en surprise (Stegeso)
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør rødspættefileterne og rul dem sammen.
Hold dem fast med kødpind eller en tandstik.
Kom den optøede spinat i bunden ad den gennemfugtede stegeso.
Flå tomaterne og løg dem på.
Anvendes der dåsetomater, skal væden ikke kommes i gryden.
Drys salt, peber og paprika på.
Anbring filetrullerne ovenpå og lad retten stå under låg ved 250 grader i ca. 25 minutter, til fisken er næsten mør.
Pisk hviderne og fløden stiv og bland det forsigtigt sammen med salt, peber og paprika.
Hæld det over fisken og lad retten stå endnu ca. 10 minutter under låg.
Drys lige inden anretningen reven ost og fintklippet dild på.
Rejerne drysses over, og citronbåde anrettes sammen med fisken.
|
|
Opskriften er vist 14969 gange,
og udskrevet 433 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer karina - 2010-12-29 13:24:52 mumenum det lyder godt.det skal prøves ylva - 2005-01-01 01:01:01 en riktig god ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne